Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Sarbatoarea Ecce Homo 16-18 octombrie 2015

 

 

 


         

 

Distribuiri  de ajutoare umanitare şi asistenţă comunitară

         Organizaţia importă anual în jur de 50 de tone de bunuri - îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente, pături, veselă, jucării și alte bunuri care sunt distribuite persoanelor şi comunităţilor aflate în dificultate, precum şi diferitelor instituţii din întreaga ţară. 

         Donațiile respectiv importul de bunuri de la partenerii din vest rămîn o sursă importantă pentru proiectele sociale și de asemenea o resursă financiară, datorită valotificării lor prin magazinul organizației și prin tîrgurile organizate. Comparînd cu anii anteriori cantitatea de bunuri s-a restrîns atît prin încheierea unor proiecte (care aveau obiective specifice) cît și prin retragerea unor parteneri, colaborarea intre organizații încetînd.

        Bunurile alimentare, articolele de îmbrăcăminte și cele de uz casnic (mobilier, veselă, plapume, pături, paturi, noptiere) sau materiale sanitare (cărucioare pentru persoane cu handicap, scaune de wc sau baie) sunt de mare ajutor pentru familiile sărace, unități sociale sau medicale. În special articolele de imbrăcăminte depășesc strict nevoile proiectelor noastre. Valorificarea surplusului prin magazinul organizației și tîrgurile din Cluj, Șimleu si Alba Iulia au fost bine primite – avînd în vedere prețul accesibil și nevoile multora. 

       Ne propunem să:

●       răspundem nevoilor urgente de hrană, îmbrăcăminte, articole  de uz  casnic, etc.; 

●       ne implicăm în situaţii de criză cum ar fi calamităţi naturale, comunităţi sărace, etc. 

●   arătăm dragostea lui Dumnezeu într-un mod practic, răspunzând nevoilor specifice ale oamenilor.

În colaborare cu bisericile şi autorităţile locale am reuşit să sprijinim populaţia din majoritatea zonelor afectate de inundaţiile ultimilor ani, distribuind alimente, îmbrăcăminte, pături, saltele, etc. şi oferind ajutor material şi financiar pentru reconstrucţia caselor avariate sau construirea de case noi.

 

  

          

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

You are reading Distribuiri de ajutoare articles

Ceas

Ulti Clocks content

Calendar

mar Aprilie 2018 mai
LuMaMiJoViDu
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Utilizatori online

Avem 740 vizitatori online